Meteen naar de inhoud

Op zoek naar werk? Kom werken bij de leukste bijlesorganisatie van Nederland!

Help jij graag anderen en wil je een positieve impact maken op het leven van leerlingen? Meld je nu aan! De Bijlesgroep is een van de snelst groeiende bijlesorganisaties van Nederland. Daarom zoeken wij enthousiaste bijlesleraren om ons team te versterken. Meer weten over bijles geven bij De Bijlesgroep? Lees dan verder!

Wie zijn wij?

De Bijlesgroep is opgericht in 2021. Ons doel was simpel: zo veel mogelijk leerlingen helpen die vastlopen op school. Al snel groeide ons bedrijf uit tot een van de grootste bijlesorganisaties van Nederland. Ons team bestaat uit een jonge groep bijlesdocenten, trainers en huiswerkbegeleiders die bijles geven in Haarlem, Alkmaar, aan huis of online. Wij voegen jou graag aan ons team toe! 

De voordelen van werken bij De Bijlesgroep

De Bijlesgroep biedt jou een bijbaan waar je niet alleen geld verdient, maar jezelf ook kunt ontwikkelen. Hieronder benoemen we de grootste redenenen dat studenten bij ons aan de slag gaan:

  • Een goedbetaalde bijbaan: Onze bijlesleraren en huiswerkbegeleiders verdienen tot €15 per uur. 
  • Een flexibele bijbaan: Als jong team begrijpen we als geen ander hoe druk het leven kan zijn. Daarom kun je bij ons zelf bepalen wanneer, hoeveel en waar je werkt. Of je nou online werkt, of op locatie: het is volledig aan jou! Ideaal voor studenten met een volle agenda.
  • Professionele ontwikkeling: Als bijlesleraar in Haarlem of Alkmaar, ervaar je onze positieve werkomgeving, waar voldoende ruimte is om te groeien. Wij ondersteunen je graag als je hulp nodig hebt. 
  • Variatie in werk: Bij De Bijlesgroep geef je enkel bijles in de vakken waar jij goed in bent. Of je nu uitblinkt in Wiskunde of Frans, er is altijd voldoende vraag naar jouw expertise!
  • Altijd werk: Als bijlesleraar in Haarlem, kun je zoveel werken als je wil. Er komen dagelijks aanvragen binnen, die we zo snel mogelijk aan nieuwe leraren koppelen. Ook als je veel uren wilt maken, ben je bij ons aan het juiste adres! 

Meld je aan!

Meld je vandaag nog aan om deel uit te maken van ons enthousiaste team. Wij heten je van harte welkom! Heb je nog vragen? Geef ons een belletje, of stuur een berichtje naar ons WhatsApp nummer: wij geven je graag meer informatie over ons baanaanbod.