Meteen naar de inhoud

Ontwikkel jezelf als bijlesleraar bij de Bijlesgroep

Als bijlesleraar bij De Bijlesgroep speel je een grote rol in het ondersteunen en vooruit helpen van leerlingen. Deze flexibele bijbaan geeft je een kans om te groeien en een blijvende impact te maken op het leven van de leerlingen die je begeleidt. Ook goed voor jouw ontwikkeling!  In deze blog bespreken we alles wat deze flexibele bijbaan jou kan brengen.

Flexibiliteit en zelfstandigheid 

Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan? Als bijlesleraar of huiswerkbegeleider bij de bijlesgroep bepaal je zelf waar, hoe vaak en wanneer je werkt! Doordat je je eigen werktijden bepaalt en je zelfstandig je lessen inplant, vergroot je je zelfstandigheid en planvaardigheden. Een flexibele bijbaan is niet alleen relaxed, maar ook goed voor je ontwikkeling!

Ontwikkel je pedagogische vaardigheden

Het geven van bijles vereist niet alleen vakinhoudelijke kennis, maar ook pedagogische vaardigheden. Geen zorgen: dit klinkt allemaal lastiger dan het is! Als nieuwe bijlesleraar ontdek je gaandeweg hoe je jezelf het beste kan afstemmen op je leerlingen. Als je hierbij hulp nodig hebt, ondersteunen wij je natuurlijk graag. Het ontwikkelen van deze sociale en pedagogische vaardigheden zijn waardevol in veel toekomstige carrières! 

Grote voldoening

Niets is fijner dan zien hoe een leerling dankzij jóuw hulp vooruitgang boekt. Als je aan de slag gaat als bijlesleraar merk je op de korte termijn de impact van jouw werk. Wij vinden dit gevoel van voldoening onbetaalbaar!

Een goed betaalde bijbaan

Onze bijlesleraren verdienen tot wel 15 euro per uur. Jouw loon wordt bepaald op basis van jouw vaardigheden en is niet leeftijdsafhankelijk. Laat zien wat je kan en meld je vandaag aan voor deze goedbetaalde studenten bijbaan! 

Ontwikkel jezelf!

Zoals je gelezen hebt help je met een baan als Bijlesleraar niet alleen anderen, maar ontwikkel je ook jezelf. Heb je nog vragen over ons baanaanbod? Stuur ons een mail of Whatsappje, of geef ons een belletje. Wij vertellen je graag wat jij voor ons kunt betekenen.