Meteen naar de inhoud

Kom bijles geven in Haarlem! Meld je vandaag nog aan als bijlesleraar bij De Bijlesgroep

Heb jij passie voor het helpen van anderen? Kom bijles geven in Haarlem en deel jouw kennis met leerlingen in de omgeving! In Haarlem is er een groeiende vraag naar student-bijlesdocenten die leerlingen van jong tot oud kunnen ondersteunen met schoolwerk. Wij zijn op zoek naar nieuwe docenten om toe te voegen aan ons team!  Wil je weten wat jij voor ons kan betekenen? Op deze pagina vertellen we je alles over deze flexibele bijbaan. 

Waarom bijles geven voldoening geeft

In tegenstelling tot andere bijbanen, ervaar je als bijlesleraar dagelijks de voldoening van je baan. Als bijlesleraar oefen je direct invloed uit op het succes van leerlingen. Je helpt leerlingen met het begrijpen van lesstof en geeft hen het vertrouwen om te groeien. Jij maakt impact!

De voordelen van bijles geven bij De Bijlesgroep

Altijd al gedroomd van een flexibele bijbaan? Als bijlesdocent bij De Bijlesgroep ben je niet verbonden aan een vast schema. Jij geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent en plant deze momenten zelfstandig in met de leerlingen die je begeleidt. Hoeveel leerlingen je helpt, ligt ook volledig aan jou: jij reageert zelfstandig op de bijles aanvragen die open staan. Daarnaast is werken als bijlesleraar een goed betaalde bijbaan. Verdien tot wel 15 euro per uur, ongeacht je leeftijd! 

Hoe word je bijlesleraar?

Om aan de slag te gaan als bijlesleraar in Haarlem, doorloop je een simpel proces. Meld je aan via onze website en vul je gegevens in. Zodra je je profiel hebt ingevuld, kun jij reageren op alle openstaande aanvragen van dat moment! Makkelijker kan niet, toch? 

Meld Je vandaag nog aan!

Waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan als bijlesleraar in Haarlem en start deze week nog met werken. De Bijlesgroep hoopt samen met jou het verschil te maken in het leven van leerlingen. Heb je nog vragen? Wij zijn zowel telefonisch, als via mail en WhatsApp te bereiken. Wij beantwoorden graag jouw vragen.