Meteen naar de inhoud

Kom bijles geven! De meest flexibele bijbaan voor in je tussenjaar

Ben jij op zoek naar een sociale, flexibele én goed betaalde bijbaan? Dan is bijles geven misschien wel iets voor jou! Het geven van bijles is een van de meest populaire bijbanen die jongeren oppakken in een tussenjaar. Benieuwd of bijles geven iets voor jou is? Lees dan verder. 

Waarom bijles geven in je tussenjaar?

Veel scholieren nemen tegenwoordig een tussenjaar. Veelal om te reizen en zichzelf beter te leren kennen, of om wat geld te verdienen voordat ze aan een studie beginnen. 

Met een flexibele bijbaan als bijlesleraar hoef je niet te kiezen tussen werken of vrijheid! Als bijlesleraar bij De Bijlesgroep behoud je je vrijheid door geld te verdienen waar én wanneer je wilt. Wil je een paar maanden reizen? Geen probleem! Geef tijdens je reis online les, of pak je werk weer op zodra je thuis bent. 

Wat ga je doen?

Als bijlesleraar bij De Bijlesgroep ondersteun je leerlingen met vakspecifieke hulpvragen. Je geeft zelf aan in welke vakken je les wilt geven en of je dit het liefst vanuit huis, online of op een van onze locaties doet. 

Woon je in regio Haarlem of Alkmaar? Dan kun je ook aan de slag als huiswerkbegeleider op een van onze locaties. Als huiswerkbegeleider ligt jouw focus op leerlingen leren plannen en organiseren. 

Wat jij gaat doen, is volledig aan jou! Meld je aan en laat ons weten welke functie jij graag inneemt.

Een goed betaalde bijbaan!

Onze bijlesleraren en huiswerkbegeleiders verdienen tot wel €15 per uur. Je uurloon wordt bepaald aan de hand van je vaardigheden en de vraag, níet op basis van jouw leeftijd. Daarmee is werken bij De Bijlesgroep een van de best betaalde studentenbijbanen. 

Meer weten?

Heb je nog vragen? Stuur ons een mail of WhatsApp bericht, of geef ons een belletje! Wij nemen graag jouw vragen met je door. Wil je direct aan de slag? Meld je vandaag nog aan via deze link. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen in ons team!