Meteen naar de inhoud

De voordelen van bijles geven als bijbaan

Ben je op zoek naar een leuke, flexibele bijbaan? Overweeg dan om aan de slag te gaan als bijlesleraar bij de Bijlesgroep. Deze goedbetaalde bijbaan geeft je de kans om te groeien en een blijvende impact te maken op het leven van anderen. In deze blog vertellen we je waarom bijles geven de ideale bijbaan is!

Een goed betaalde bijbaan

Bijles geven is een van de best betaalde bijbanen voor scholieren en studenten. Onze bijlesleraren verdienen tot wel 15 euro per uur, ongeacht leeftijd en ervaring. De vakken waarin jij les geeft, in combinatie met jouw vaardigheden bepalen wat jouw uurloon wordt. Meld je aan, laat zien wat je kunt en start deze week nog met het geven van bijles!

Betekenisvol werk

Onze docenten vertellen ons met regelmaat dat ze genieten van het werk als bijlesdocent. Werken als bijlesleraar is niet voor niets een geliefde bijbaan. Als bijlesdocent heb je directe impact op anderen; jíj helpt de leerling groeien op school. Niks geeft je meer voldoening dan meemaken hoe een leerling de lesstof begrijpt dankzij jouw hulp. In tegenstelling tot andere bijbanen, zie je direct de impact van jouw werk. 

Persoonlijke groei

Niet alleen leerlingen profiteren van jouw werk: jij zelf ook! Door les te geven versterk je je eigen begrip van de schoolvakken waarin je les geeft en ontwikkel je jouw communicatievaardigheden. Daarnaast ontwikkel je jouw pedagogische skills en ga je op de lange termijn verschillende leerstijlen van leerlingen herkennen. 

Waardige bijbaan voor op je CV

Jouw werkervaring als bijlesdocent is een waardevolle aanvulling op jouw CV. Als bijlesdocent ontwikkel je verschillende vaardigheden die door werkgevers gewaardeerd worden. Denk aan communicatievaardigheden, het overbrengen van informatie en zelfstandigheid. Daarnaast toont dit werk toekomstig werkgevers dat je betrouwbaar en empatisch bent. Een bijbaan als bijlesdocent geeft je dus pluspunten voor later!

Meer weten?

Bijles geven is niet alleen een leuke bijbaan, maar ook een manier om jezelf te ontwikkelen. Wil jij aan de slag als bijlesdocent? Meld je nu aan! Wij zijn landelijk op zoek naar nieuwe bijlesdocenten die per direct aan de slag kunnen. Voor meer informatie kun je ons mailen, WhatsAppen of bellen: wij vertellen je graag wat je voor ons kunt betekenen!